fbpx

Vill du läsa till certifierad ekonomiassistent på distans?

Fyll i intresseanmälan nedan och låt en rådgivare svara på alla dina frågor. Ta första steget mot en spännande karriär som ekonomiassistent med vår distansutbildning idag!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn

Certifierad Ekonomiassistent - Program

Välkommen till vår spännande och omfattande onlineutbildning för blivande ekonomiassistenter! Hos oss får du möjligheten att utforska och förvärva de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att lyckas inom detta dynamiska och eftertraktade yrkesområde. Vår kurs är utformad med fyra moduler som täcker alla viktiga områden inom ekonomiassistentrollen: bokföring, bokslut, controlling och lån.

Modul 1: Bokföring I denna modul kommer du att lära dig grunderna i bokföring, från att förstå olika typer av transaktioner till att skapa noggranna bokföringsposter. Genom praktiska exempel och övningar kommer du att utveckla förmågan att registrera och hantera företagets ekonomiska händelser på ett korrekt och effektivt sätt.

Modul 2: Bokslut Bokslutsprocessen är central för att sammanställa och analysera företagets finansiella resultat och ställning. I denna modul kommer du att lära dig att sammanställa balans- och resultaträkningar, tolka finansiella rapporter och dra slutsatser om företagets ekonomiska hälsa. Du kommer också att utforska olika redovisningsprinciper och hur de tillämpas i praktiken.

Modul 3: Controlling Controlling är en viktig del av ekonomiassistentens arbete och innebär att övervaka och styra företagets ekonomiska prestanda. I denna modul kommer du att lära dig att använda olika verktyg och tekniker för att analysera kostnader, intäkter och resultat. Du kommer att få insikt i hur du identifierar och hanterar ekonomiska risker samt föreslår åtgärder för att förbättra företagets lönsamhet och effektivitet.

Modul 4: Lön Förståelsen för lönehantering är avgörande för ekonomiassistenter, särskilt när det gäller att stödja företagets personaladministration. I denna modul kommer du att lära dig om löneberäkningar, förmåner, skatteregler och andra lagstadgade krav. Du kommer också att utforska metoder för att säkerställa korrekt och rättvis löneprocess samt hantera eventuella frågor eller tvister som kan uppstå.

Sofie Wiberg – Din Digitala Expert Under hela kursen kommer du att ha förmånen att ha Sofie Wiberg som din digitala expert och ciceron. Sofie är en erfaren ekonom med en gedigen bakgrund inom området. Med sin expertis och engagemang kommer hon att guida dig genom kursens innehåll, svara på dina frågor och ge feedback på dina inlämningsuppgifter. Sofie är dedikerad till din framgång och kommer att göra sitt bästa för att se till att du får ut det bästa av din utbildning.

Interaktiva Frågor och Inlämningsuppgifter För att säkerställa att du förstår och kan tillämpa kursens innehåll kommer du att få möjlighet att testa dina kunskaper genom interaktiva frågor och praktiska inlämningsuppgifter. Dessa uppgifter är utformade för att ge dig möjlighet att tillämpa dina kunskaper i verkliga situationer och säkerställa att du har förstått och behärskar ämnena.

Vår onlineutbildning för ekonomiassistenter är mer än bara en kurs – den är en investering i din framtid och karriär. Med vår expertis, din motivation och den flexibilitet som onlineutbildningen erbjuder kommer du att vara redo att ta nästa steg i din professionella utveckling.

Ta kontroll över din framtid och anmäl dig till vår kurs idag!

Vad säger tidigare deltagare?

"Denna kurs har förändrat mitt yrkesliv. Jag startade utan tidigare erfarenhet i ekonomi, men nu hanterar jag bokföring och bokslut som en proffs.
Kersti
"Jag rekommenderar starkt denna kurs till alla som är intresserade av en karriär inom ekonomi. Den är inte bara informativ utan också mycket flexibel. Jag kunde studera på kvällar och helger och ändå hinna med livet."
Samira
"Fantastisk kurs! Vägledningen och kursens övningar. Jag känner jag mig säker i mitt nya jobb som ekonomiassistent"
Joanna Holm

Köp kursen idag!

Vill du jobba med oss

       Klicka Här