fbpx

Vill du läsa till certifierad HR-chef på distans?

Fyll i intresseanmälan nedan och låt en rådgivare svara på alla dina frågor. Ta första steget mot en spännande karriär inom HR idag!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn

Certifierad HR-chef

Är du en person som har jobbat inom HR några år och funderar på att ta nästa steg i din karriär? Vår kurs ”HR-chef” är utformad specifikt för dig som vill utveckla de färdigheter som krävs för att leda en HR-funktion på en strategisk nivå. Den här kursen ger dig verktygen och insikterna du behöver för att övergå från en operativ eller taktisk roll inom HR till en mer strategisk och ledande position.

Under kursen kommer du att lära dig att utveckla och implementera HR-strategier som stödjer företagets övergripande mål, och att integrera HR-processer med organisationens affärsstrategier. Du kommer att få en djupare förståelse för hur du kan samordna och utveckla HR-strategier tillsammans med företagets övergripande mål, vilket är avgörande för att kunna stödja organisationens tillväxt och framgång. Kursen fokuserar på praktiska tillämpningar och scenarier som förbereder dig för de utmaningar och möjligheter som en HR-chef står inför.

Du kommer också att utforska hur du kan identifiera och utveckla nyckeltalanger inom organisationen, skapa och underhålla program för medarbetarutveckling och karriärplanering samt implementera strategier för succession planning. Vidare kommer du att lära dig att mäta och förbättra medarbetarengagemang, bygga och upprätthålla en positiv företagskultur samt hantera konflikter och främja ett inkluderande arbetsklimat.

Förändringshantering är en annan viktig del av kursen, där du kommer att få insikter i hur du leder och stödjer organisationen genom förändringsprocesser, kommunicerar förändringar effektivt till alla nivåer i organisationen och implementerar förändringsinitiativ som minimerar motstånd och maximerar effektivitet. Kursen kommer också att fokusera på att utveckla dina egna ledarskapsfärdigheter, bygga och leda effektiva HR-team samt utvärdera och förbättra ledarskapsprogram och träningsinitiativ.

En särskilt viktig och modern komponent av utbildningen är hur man kan använda AI i HR-arbetet. Du kommer att få lära dig hur AI-teknologier kan effektivisera rekryteringsprocesser, förbättra medarbetarupplevelsen och stödja beslutsfattande inom HR. Under kursen kommer Patrik Reman, vår digitala mänskliga ciceron, att guida dig genom de olika modulerna och se till att du får ut det mesta av din utbildning.

Kursens struktur består av teoretiska moduler som ger en förståelse för avancerade HR-koncept och strategier, praktiska tillämpningar genom case-studier och scenarier som speglar verkliga utmaningar och situationer. Utbildningen är helt online och individuell, vilket innebär att du kan utbilda dig när du vill och var du vill.

Denna kurs är idealisk för dig som redan har erfarenhet inom HR och vill utöka ditt ansvarsområde genom att ta en ledande roll inom HR. Kursen passar särskilt bra för HR-specialister och generalister som vill avancera till HR-chefsroller, HR-ledare som vill fördjupa sina strategiska och ledarskapsfärdigheter samt HR-professionella som strävar efter att bli nyckelspelare i sin organisations strategiska beslutsfattande. Genom att anmäla dig till kursen tar du ett avgörande steg mot att fördjupa din kunskap och färdigheter samt positionera dig som en nyckelspelare i organisationens strategiska beslutsfattande.

Efter fullgjord och godkänd utbildning får du ett stämplat och ej förfalskningsbart certifikat som bekräftar din kompetens och nya färdigheter. Du kommer att lämna kursen med en starkare förmåga att bidra till din organisations framgång på en högre nivå och med förtroende för din förmåga att leda och inspirera ditt HR-team. Välkommen att utveckla din karriär med vår kurs ”HR-chef”!

Vad säger tidigare deltagare?

"En mycket givande kurs som gav mig djupgående kunskap i att leda förändringsprocesser och utveckla en positiv företagskultur"
Omar
Som HR-specialist har denna kurs breddat min förståelse för strategiska beslut och förstärkt mina ledarskapsfärdigheter."
Carl
"Jag kan inte rekommendera denna kurs nog. Varje modul var väl genomtänkt, från ledarskapsutveckling till avancerad användning av AI i HR
Linda Ek

Köp kursen idag!

Vill du jobba med oss

       Klicka Här