fbpx

Vill du läsa till certifierad kriminolog på distans?

Fyll i intresseanmälan nedan och låt en rådgivare svara på alla dina frågor. Ta första steget mot en spännande karriär inom kriminologi idag!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn

Certifierad Kriminolog - Kursprogram

Välkommen till vår spännande online-utbildning i kriminologi – en resa in i det fascinerande riket av brott och rättvisa! Vår kurs är skräddarsydd för dig som vill utforska kriminologins värld, och det bästa av allt? Du kan göra det helt online, anpassat efter ditt eget tempo och schema.

Introduktion till Kriminologi: Låt oss börja med grunderna. Vår kurs inleds med en inspirerande introduktion till kriminologins spännande värld. Vi kommer att guida dig genom historiens utveckling av kriminologi, från dess rötter till dagens moderna tillämpningar. Du kommer att få en helhetsbild av ämnet och dess betydelse i dagens samhälle.

Rättssystemet: Förståelse för rättssystemet är avgörande för att klargöra hur samhället hanterar brott och dess konsekvenser. Vår online-utbildning tar dig med på en resa genom rättssystemets olika delar – från polisarbete till domstolsprocesser och påföljder. Du kommer att få insikter som sträcker sig långt bortom det du ser på nyheterna, och du kommer att utveckla en djupare förståelse för hur rättvisa upprätthålls.

Kriminologiska Teorier: Vår kurs fördjupar dig i olika kriminologiska teorier, från klassiska till moderna perspektiv. Vi utforskar orsakerna till brottslighet, analyserar mönster och utvecklar din förmåga att se bortom ytan. Det här är inte bara teori – det är verktyg för att förstå och hantera komplexa situationer.

Brottsförebyggande metoder: Inget blir överlämnat åt slumpen. Vi rustar dig med praktiska metoder för att samla in och analysera data relaterad till kriminologi. Till exempel kommer du att lära dig om gärningsmannaprofilering och modus operandi.

Specialisering: Vår kurs erbjuder också möjligheter till specialisering. Du kommer bland annat lära dig om Dunedin-studien och olika risk och skyddsfaktorer för att förebygga brott. Vi ger dig verktygen och möjligheterna att följa din passion och bli expert på ditt valda område.

Slutligen, vår online-utbildning strävar inte bara efter att ge dig kunskap – vi vill utveckla ditt kritiska tänkande, problemlösningsförmåga och förmåga att navigera genom komplexa situationer. Ge dig själv förmånen att vara i framkant av kriminologisk forskning och praxis med vår engagerande och flexibla online-utbildning!

Klar att dyka in i kriminologins värld? Anmäl dig idag och bli en del av en online-gemenskap som delar din passion för att förstå och förändra kriminalitetens dynamik!

Vad säger tidigare deltagare?

"En ögonöppnare! Kunnig lärare och relevant material. Rekommenderas starkt!"
Anna Svensson
"Djupare förståelse för brott. Ett riktigt bra val!"
Erik A
"True crime-fantast? Denna kurs överträffade mina förväntningar! Lärt mig så mycket."
Mickan Larsson

Köp kursen idag!

Vill du jobba med oss

       Klicka Här